Kapcsolathekker

Apák napjára, szeretettel

Hónapok óta él bennem az elhatározás, hogy Apák napjára hozok nektek egy válogatást. Be is tartom: itt van június harmadik vasárnapja, itt a válogatás is! Szeressétek annyira, amennyire én 🙂 

Nem akármilyen sorozattal készültem nektek: olyan videókat gyűjtöttem csokorba, melyekben az apukák gyors reakciója nélkül bizony nagy bajok is eshetnének – de így persze nem esnek. Az ominózus ,,Apa oldalra nyúl és oda se néz, de azért fél kézzel megmenti a csemetét” helyzet nálunk is megesett. Itt is több felvételen szerepel hasonló – talán nem véletlenül… Vannak átfedések az összeállításokban, de mindegyikben van újdonság is és kivétel nélkül mosolyt fakasztó, tündéri képsorokkal találkozhatunk bennük. Nekem az abszolút kedvencem a fenti képen is látható jelenet: legfelső videó, 1.57-től. 

Ma én is ezzel a válogatással mondok a mi Apunknak (aki a legnagyobb és erős és a főnök, a gyerekeink egybehangzó, határozott véleménye szerint) hatalmas köszönetet azért az önzetlen, férfias gondoskodásért, amit nőként is annyira becsülök benne. 💗 

 

 
 
 

Továbbiakat a lenti cikkajánlóban vagy a blog facebook oldalán találsz: itt csatlakozhatsz hozzánk, hogy ne maradj le a friss cikkekről. Gyere, egyre többen vagyunk! 

Köszönöm, hogy olvasol, nézz vissza máskor is! 

Ha tetszett a bejegyzés, nagyon köszönöm, ha megosztod vagy a fb Tetszik gombbal (itt Kapcsolódó kép ) jelzed azt nekem. 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!