Kapcsolathekker

Megcsaltad? El ne mondd! Megcsalt? Dobd ki még ma! – a netes tanácsok dicsérete

Nagy bajban van ma az, aki az interneten néz körül megoldást keresve.

Számos hozzáállást találhatunk megcsalás és hűtlenség témában a világhálón böngészve. Mindenki a maga igazát bizonygatja és tapasztalattal a háta mögött, vagy akár anélkül is teljes nyugalommal ontja a tanácsokat bárkinek, aki egy-egy fórumon vagy a közösségi médiában felteszi a kérdéseit. Ez pedig nem baj, sőt, jó! – mondhatnánk, hiszen a segíteni vágyás jó dolog, milyen kedves bárkitől is, hogy hozzászól a kérdéshez.

Amit könnyen elfelejtünk, az sajnos az, hogy ami valakinél bevált, az a másik embernél totális bukáshoz vezethet. Kinek milyen az értékrendje, mi számít szerinte megcsalásnak, egyébként milyen emberek ők ketten, hogyan működik az a kapcsolat, melyben a kérdést feltevő él? A válaszadók rendre a saját tapasztalataikból próbálják a leghasznosabbakat átadni, de minden kapcsolat annyira egyedi, mint az ujjlenyomat – még egy adott személy esetében is elképesztően nagy különbségek lehetnek az egyes párkapcsolatok jellemzőiben, gondoljunk csak bele. Emiatt, bár pillanatnyi megnyugvást jelenthet egy-egy párkapcsolati kérdést ,,bedobni” a nagy közösbe, a válaszoktól jó, ha nem várunk többet, mint amik: személyes tapasztalaton vagy gondolkodásmódon alapuló, a válaszadók egyéni hozzáállását tükröző véleményeket, melyek a mi esetünkben nem biztos, hogy követendők. 

Megcsalás témában itt, ezen a blogon új nézőpontot nyújthat ez, ez, ez és ez a bejegyzés is. EZT pedig kifejezetten ajánlom akkor, ha éppen erős kísértésnek vagy kitéve. Ha elolvasnád őket, csak kattints. 😉 

 
 
Gyors segítség megcsalás után: e-book itt letölthető (ingyenes)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Továbbiakat a lenti cikkajánlóban vagy a blog facebook oldalán találsz: itt csatlakozhatsz hozzánk, hogy ne maradj le a friss cikkekről. Gyere, egyre többen vagyunk! 

Köszönöm, hogy olvasol, nézz vissza máskor is! 

Ha tetszett a bejegyzés, nagyon köszönöm, ha megosztod vagy a fb Tetszik gombbal (itt Kapcsolódó kép ) jelzed azt nekem. 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!