Kapcsolathekker

Mi a gyermeked szeretetnyelve? TESZT

A kislányom például az érintések nyelvét beszéli. Soha, még véletlenül sem bántana senkit, szeretetét rengeteg apróbb érintéssel, simítással és hatalmas ölelésekkel fejezi ki. Szívesen babrálja a hajamat és az ujjaimat, ha pedig együtt megyünk valahová, el nem mulasztaná szorosan megfogni a kezemet. Neki nem kényelmetlen, ha szorosan mellé ülök valahol: szinte érzem, ahogyan felenged a feszültsége az érintésemtől. Amikor pedig megkérdezem tőle, hogy hogyan szokta kimutatni a szeretetét a legjobb barátja felé, gondolkodás nélkül vágja rá: hát megölelem, jó nagyon!

Ugye te is tudod, hogy mi a gyermeked legfontosabb, elsődleges szeretetnyelve? Ha leellenőriznéd, itt a lehetőség!

Ezeket a teszteket is szeretettel ajánlom figyelmedbe: 

Milyen a párkapcsolatod? TESZTSZERETETNYELV-TESZTTestbeszéd-TESZT

Amit máshol NEM találsz:     Szeretetnyelv-teszt 2: gyermekeknek!

 

 

MI A GYERMEKED LEGFŐBB SZERETETNYELVE? TESZT 

Mi lett az eredmény? Pont erre gondoltál? Előfordulhat az is, hogy egy kisgyereknek két elsődleges szeretetnyelve van, bár gyakoribb, hogy egy elsődleges és egy másodlagos szeretetnyelvet találunk. Ha a gyermeked másik, fontos szeretetnyelvét is kiderítenéd, azt is megteheted: itt. 

Ezeket a teszteket is szeretettel ajánlom figyelmedbe: 

Milyen a párkapcsolatod? TESZT     SZERETETNYELV-TESZT

Amit máshol NEM találsz:     Szeretetnyelv-teszt 2: gyermekeknek!

Testbeszéd-TESZT

Gyermekek öt szeretetnyelvéról szóló könyv magyar kiadása: 2010. Gary Chapman, Ross Campbell: Gyerekekre hangolva – A gyerekek öt szeretetnyelve. Megvásárolható például itt, itt és itt

 

 
 
 
 
 

Továbbiakat a lenti cikkajánlóban vagy a blog facebook oldalán találsz: itt csatlakozhatsz hozzánk, hogy ne maradj le a friss cikkekről. Gyere, egyre többen vagyunk! 

Köszönöm, hogy olvasol, nézz vissza máskor is! 

Ha tetszett a bejegyzés, nagyon köszönöm, ha megosztod vagy a fb Tetszik gombbal (itt Kapcsolódó kép ) jelzed azt nekem. 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!